...
Napisał(a)
Być może to nie jest zdrowe ale na czym lepiej jest usmażyć pierś z kurczaka? Na oleju rzepakowym czy na margarynie roślinnej co jest lepsze? Podejrzewam że wiele osób poleci mi oliwę z oliwek ale na takie rarytasy mnie nie stać chyba że znacie może jakieś inne zamienniki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Oliwę z oliwek odpuść dobra do sałatek ma dużo gorsze predyspozycje do wysokich temperatur niż olej rzepakowy który jest gorszy od zwykłego masła(no chyba że przegrzejemy masło to też jest lipa) a o margarynie sie nie będę wypowiadał bo to jeszcze słabiej niż oliwki. Smaż na rzepaku masło łatwo przegrzać a najlepiej smaż na smalcu najzdrowiej :D
Polecane artykuły