Szacuny
2
Napisanych postów
453
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3651
Witam
Byłem dziś w biedronce i na półce był ryż naturalny(na opakowaniu miał ciemniejsza barwę więc nie biały a chyba brązowy)czy byłby dobry??
Jakie makarony: semolina z pszenicy durum,z mąki pszenno-razowej, pełne ziarno(LUBELLA)
Jaka mąka??? bo widziałem tylko pszenne.
Jaki chleb?? Zytni, wielozbozowy, razowy??
Szacuny
2
Napisanych postów
453
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3651
mąka typ 2000- pszenna bo narazie tylko pszenne były (w polo chyba jest zytnia)
czyli z ryzy to naturalny, brązowy, basmati i parboiled moga być.
celuj w zboza pełnoziarniste - czyli???
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
te do wypieku chleba nie nadaja sie do wszystkiego, bo np. nalesniki sie ciezko na nich robi, ale mozesz sprobowac. są tez gryczane, zwykle typ 2000, etc.. poza tym mąka nie jest jedynym źrodlem ww