SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Łosoś po upieczeniu - ile fatu

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1128

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Witam, jak obliczacie mniej więcej straty tłuszczu z produktów po obróbce termicznej?
Średnio łosoś świeży filet ma 13g tłuszczu/100g, jak go ponakuwam i wysmażę to odchodzi sporo tłuszczu, jak średnio wyliczacie ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ja nie wyliczam, mało kto wylicza :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
jak jestes taki drobiazgowy, to mozesz ok. 30% odjąć

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6273 Napisanych postów 76043 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754908
Każdy element będzie miał inną zawartość tłuszczu, więc nigdy dokładnie nie określisz. Zwracaj uwagę jak tłusty jest kawałek, ile wypływa i mniej więcej możesz część odjąć.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Strata tłuszczu i przybranie mieśni.

Następny temat

Początki diety do oceny

WHEY premium