Szacuny
51
Napisanych postów
1295
Wiek
32 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
24734
Siema,
Kto ostatnimi czasy jadł Łososia z Netto (taki dyskont) .
Jadłem/jem zazwyczaj z Tesco/Auchan , czasami z Lidla , ew Biedronka ale ten z netto jest jakiś Dziwny .
Jest suchy i mięso takie zwarte przypomina mi to bardziej Pstrąga Łososiowego niż typowego Łososia .
Tak samo smażąc/piecząc Łososia z w/w sklepów wytapia się zawsze trochę tłuszczu(a z lidla nieraz to wręcz b.dużo) a tutaj nic, ptelni sucha jak wiór.
Na opakowaniu pisze łosoś , cena jak za łososia (46zł/kg) ale jak miałbym oceniać organoleptycznie to bym powiedział że to pstrąg łososiowy.
Szacuny
51
Napisanych postów
583
Wiek
29 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6088
Pracowałem w łososiach przez jakiś czas i powiem tak: im świeższy tym więcej tłuszczu dlatego albo sprzedają jakaś inna rybę lososiopodobna albo był mrożony pózniej rozmrożony i sprzedawany jako swiezy