...
Napisał(a)
Hej :D Ja mam ten przepis: https://www2.braunhousehold.com/pl-pl/porady-kuchenne/domowe-maslo-orzechowe już pisałam o tym w innym wątku. A jem je różnie - w tygodniu na waflach z dużą ilością białka, a w weekendy na naleśnikach (z mąki owsianej, banana i jajka). To w zasadzie bardziej placuszki niż naleśniki :)
...
Napisał(a)
Ja dawniej robiłem tak
200g włoskich , 100 g ziemnych , 100 g migdałów , 100 g laskowych , łyzeczka mała soli , 50g miody , 20 g oliwy - smak petarda .Trzeba miec bardzo mocny blender lub robot kuchenny ( albo robić w ratach )
200g włoskich , 100 g ziemnych , 100 g migdałów , 100 g laskowych , łyzeczka mała soli , 50g miody , 20 g oliwy - smak petarda .Trzeba miec bardzo mocny blender lub robot kuchenny ( albo robić w ratach )
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Poprzedni temat
Placki z pełnoziarnistej mąki z hummusem pomidorowym by Malinowa
Następny temat
Pancakes bez maki i tłuszczu
Polecane artykuły