...
Napisał(a)
Hm. Smażę na tym od 2 miesięcy i szczerze mówiąc wychodzi bardzo smaczna i dobrze przyrządzona. Korzystanie z "przepisu na..." Będzie odpowiednim sposobem przyrządzenia jej?
...
Napisał(a)
możesz smażyć również na oleju rzepakowym, maśle klarowanym czy smalcu. Nie ma jednak co popadać w skrajności, ja smażę na zwykłym oleju z biedronki lecz leję go na patelnię na tyle mało, że nie spinam się nim w ogóle, nie wliczam nawet do puli kcal.
Co do przepisu na - dużo soli, utwardzony tłuszcz - nie jest to najlepsze wyjscie aczkolwiek od czasu do czasu czemu nie :>
Co do przepisu na - dużo soli, utwardzony tłuszcz - nie jest to najlepsze wyjscie aczkolwiek od czasu do czasu czemu nie :>
...
Napisał(a)
Czyli jak będę samemu wykazywał swoją kreatywność z przyprawami i smażył na małej ilości oliwy z oliwek będzie Ok?
Polecane artykuły