SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zbilansowana dieta + białko

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2428

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 74 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 785
Hm. Smażę na tym od 2 miesięcy i szczerze mówiąc wychodzi bardzo smaczna i dobrze przyrządzona. Korzystanie z "przepisu na..." Będzie odpowiednim sposobem przyrządzenia jej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1246 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36395
możesz smażyć również na oleju rzepakowym, maśle klarowanym czy smalcu. Nie ma jednak co popadać w skrajności, ja smażę na zwykłym oleju z biedronki lecz leję go na patelnię na tyle mało, że nie spinam się nim w ogóle, nie wliczam nawet do puli kcal.

Co do przepisu na - dużo soli, utwardzony tłuszcz - nie jest to najlepsze wyjscie aczkolwiek od czasu do czasu czemu nie :>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 74 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 785
Czyli jak będę samemu wykazywał swoją kreatywność z przyprawami i smażył na małej ilości oliwy z oliwek będzie Ok?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy Dieta to zmieni i jak ją ułożyć

Następny temat

Skóra po odchudzaniu

WHEY premium