Szacuny
11148
Napisanych postów
51566
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć
Pierś kurczaka powoli zaczyna wychodzić mi bokiem...co polecacie jako zamiennik, ale taki żeby miał jak najbardziej zbliżone wartości odżywcze bo nie chce mi się za każdym razem przeliczać wszystkiego.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
W dobrej cenie wołowini nie kupisz typu antrykot, polędwica, nawe udziec będzie droższy od kuraka, z wieprzowinki np szynka, albo rybę po treningu możesz dać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
14678
Napisanych postów
53193
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
400710
Spokojnie mozesz wrzucac praktycznie kazde mieso wymiennie. Tylko te tlustsze np karkowka, musisz przeliczyc to ze masz wiecej tluszczu, natomiast nie ma w tym nic zlego Masz schab, indyka, szynke, łopatka