Poniżej zrzut diety w dzień treningowy i nietreningowy. Zapotrzebowanie kaloryczne do utrzymania wagi około 3000 kcal. Mięso głównie pieczone, oprócz łopatki, która smażę. Śniadanie i II śniadanie to placki owsiane również smażone na maśle. W zeszłym roku na low carb udało mi się zjechać z wagi około 15 kg (z 86 kg na około 71 kg). Niestety po zakończeniu diety źle wróciłem do "normalnego" sposobu odżywiania się i przybyło mnie znowu 10 kg. Proszę o ocenę i ewentualne uwagi.
Płeć : mężczyzna
Wiek : 27
Waga : 81
Wzrost : 170
Obwód klatki : 105
Obwód ramienia : 35
Obwód talii : 98
Obwód uda : 60
Obwód łydki : 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - split, po treningu 30-40 min aerobów bieżnia
Odżywianie : słabość do słodkiego
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : zawroty głowy przy zmianie pogody
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : BCAA, białko WPC
Stosowane wcześniej diety : LOWCARB