Opis
Wzmacnia układ odpornościowy
Oczyszcza organizm
Poprawia trawienie
Wspomaga leczenie alergii, astmy, zakażeń grzybiczych, chorób wątroby, chorób skórnych i trudno gojących się ran
Lapacho, to drzewo występujące w lasach Ameryki Południowej. Jego wewnętrzna warstwa kory była stosowana do leczenia przeróżnych chorób i dolegliwości przez zamieszkujących te obszary Indian. Lapacho występuje również pod nazwą Pau Darco lub Herbata Inków.
Lapacho atakuje bezpośrednio wirusy i bakterie, a także wzmaga odporność organizmu, zmuszając go do walki z chorobą. Stwierdzono, że ma działanie antybiotyczne (zabija bakterie) przeciwwirusowe (m.in. wirus opryszczki, grypy, przeciwgrzybicze.) Można go zażywać bezpiecznie i nawet podawać dzieciom. Obniża także poziom cukru, stanowiąc znakomitą alternatywę dla środków chemicznych przy pierwszych objawach cukrzycy.
Składniki: kora z drzew lapacho (Tabebuia ochracea).
sposób użycia
1 łyżeczka (1 g) zalać 250 ml wody, gotować 10-15 minut. Studzić przez 15 minut, a następnie odcedzić wywar i wypić.
Spożywać 2 razy dziennie.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
SKLEP
https://sklep.sfd.pl/MyVita_Lapacho-opis35038.html
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]