Smazony camembert na warzywach z sezamem
150g sera camembert
100g tartej na tarce cukini
2 male pieczarki
Kawalek bialej czesci pora pokrojonej w talarki
5g sezamu
5 gram oleju kokosowego
Pieprz ziolowy, sol, ziola prowansalskie
Pora podsmazamy razem z pieczarkami, po chwili dodajemy cukinie. W srodek podsmazonych warzyk kladziemy ser camembert i smazymy z kazdej strony po ok 2min ( az bedzie mieciutki w dodtyku. Mozna przykryc patelnie zeby ser szybciej sie nagrzal). Pod koniec doprawiamy i posypujemy sezamem
Bon apetitt
Kcal 581
B 30,7g
T 50,1
W 2,1
Zmieniony przez - spennende w dniu 2016-07-07 06:15:18
Nie bedziesz szczesliwy z bycia najlepszym, ale bedziesz najlepszy z bycia szczesliwym.
@pozytywnezycie