SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kurczak

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 444

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 28 Wiek 24 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 456
Siemka. Georgu powiedział żeby ważyć produkty przed obróbka termiczną. Miałem 460 g piersi i usmażyłem. Z 460g wychodzi białka jakieś 140g. Nie chce mi się wierzyć żeby tu tyle było. Czy może jednak. Jak z tym jest? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Widocznie dobrze przysmażyłeś, aż za dobrze, u mnie z kilograma ok 600g wychodzi mniej więcej.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 85
W piersi jest około 20g białka na 100g przed usmażeniem. Czym liczyleś że ci wyszło 140?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co podbijac wegle czy tluszcze?

Następny temat

co podbijac wegle czy tluszcze odp

WHEY premium