...
Napisał(a)
Siemka, chodzi mi o to jak mam obliczyć ile kalorii ma pierś z kurczaka bo zanim zacznę smażyć lub gotować (mięso surowe) i dajmy na to wezmę 200g ale jak usmażę lub ugotuje to pierś zmniejsza się do jakiś 150g, i jak to mam wliczać do bilansu jako 200g czy 150g ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ważysz i liczysz surowe.
1
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
Wszystkie produkty ważymy przed obróbka . Jeżeli smazysz na tłuszczu to również musisz wliczać dana ilość tłuszczu .
1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Czyli cały czas źle to robiłem bo wpisywałem do bilansu ile ważyło po usmażeniu lub ugotowaniu.
Dzięki za odpowiedzi.
Zmieniony przez - Nowy96 w dniu 2016-12-19 18:54:31
Dzięki za odpowiedzi.
Zmieniony przez - Nowy96 w dniu 2016-12-19 18:54:31
...
Napisał(a)
No to złe robiłeś
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
O ile z mięsami, ogólnie źródłami białka błędy by nie były duże i szczególnie znaczące, to w przypadku źródeł węglowodanów na to istotne znaczenie.
http://potreningu.pl/articles/4639/kiedy-nalezy-wazyc-produkty
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-12-20 11:32:54
http://potreningu.pl/articles/4639/kiedy-nalezy-wazyc-produkty
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-12-20 11:32:54
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły