...
Napisał(a)
Cześć. Dzisiaj usmazylem 160g kurczaka a po usmazeniu zwazylem i bylo 120 . Czy to normalne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Tak,
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Tak,
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
To normalne, mięso podczas obróbki termicznej traci wodę, szczerze to i tak ładna waga została.
...
Napisał(a)
Normalne, każde mieso podczas obróbki traci wode. Inaczej ejst w przyapdku ryżu wrzucasz worek 100g a wyjmujesz 250g bo 100g ryżu i 150g wody którą nasiąkł
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły