SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pieczenie Karkówki i Schab

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 604

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 268
Pytanie mam zasadnicze co do pieczenia Karkówki i Schabu.

Kupiłem porcję około 1500g obu mies po 1623 i np 1721.

I czy podzielić to na porcje x3 po 500gram jak mam dziennie w posiłkach zapotrzebowania tego miesa
Czy po upieczeniu podzielić to na 3 porcje wagowo takie same?

Bo akurat mowią mi że nie wolno się dzielić tego a lepiej całe upiec.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
Zdecydowanie lepiej i wygodniej będzie upiec w całości i po upieczeniu podziel na mniej więcej równe porcje, nie ma co świrować co do grama.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Poszukiwany trener online, prosze o pomoc

Następny temat

Czy ta dieta jest dobra na mase?

WHEY premium