Szacuny
164
Napisanych postów
201
Wiek
4 lata
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2944
Siemka, mam pytanie czy dobrym wyjsciem byłoby zastąpienie cycka z kury np. Łopatką, Karkówką, Szynką, Schabem, lub innym tłustym lub nietłustym mięsem? Bo rzygam juz od piersi, a tak jeśli by sie dało ograniczyłbym je do np jednego dnia w tygodniu. Oczywiscie uwazajac na makro z tlustymi miesami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6270
Napisanych postów
76019
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754788
Skoro nie masz ochoty na pierś z kurczaka, to w zasadzie sam sobie odpowiedziałeś. Kazdy rodzaj mięsa jest dobrym rozwiązaniem. Byle nie przetwory mięsne.
Szacuny
1660
Napisanych postów
5479
Wiek
35 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
94310
wczoraj, po ok 2 latach, zrobilem piersi z kurczaka. zjadlem kawalek, reszte oddalem zwierzetom domowym. nie ogarniam jak mozna jesc tak niedobre mieso. zdecydowanie kurczak wiecej nie zagosci na moim stole
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
33127
Napisanych postów
23198
Wiek
43 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
278126
Przecież nie samymi cyckami człowiek żyje - sa podorby i masa innych źrodeł bialka zwierzęcego - u mnie wieprzek głownie króluje w diecie a pierś to 150-200g dziennie ( a to dość mało) , jak przestawisz się na wieprzka to pamiętaj o proporcjach kwasów ( art od domera )