Mam 20 lat, 180 CM wzrostu u ważę około 100 kg. Postanowiłem coś zmienić. Jednakże mam pewien problem. Pracuje w firmie, gdzie produkowane jest jedzenie i posiadam dwie 30 minutowe przerwy, pierwsza w granicach 10-11, druga w granicach 13-14. Niestety nie można tam przynosić tam własnego jedzenia, więc jestem zmuszony jeść to co jest na stołówce. Nieraz jest ryż, wiele warzyw, zupy mięsa ale nieraz kiedy widzę frytki, tłustego schabowego, czy jakieś niezdrowe żarcie zastanawiam się czy będąc w takich warunkach jestem s stanie cokolwiek osiągnąc i schudnąć czy zredukować. Moje pytanie brzmi czy jeżeli w pracy będę musiał zjeść np. Frytki ze schabkwym, a na druga przerwę tylko i wyłącznie białe pieczywo, bo tylko takie tam jest to czy moja dieta ma w ogóle sens. Przedstawię mniej więcej jak wyglądają takie posilki i prosze Was o pomoc, co mogę zrobic aby dieta była skuteczniejsza.
1posilek:5 jajek na twardo
2 posiłek: frytki + schabowy zapiekany z szynka i serem
3 posilek: białe pieczywo z Margaryna i szynka lub serem ( czasem jakiś owoc)
4 posiłek: przed treningiem: ryż z kurczakiem i warzywami
5 posiłek: po treningu: sałatka z makaronem, łososiem wędzonym i warzywami oraz z 1 jajkiem
Często posiłek po treningu jest moim ostatnim treningiem gdyż ćwiczę s godzinach późnego popołudnia.
Dodam że moim celem jest redukcja tkanki.tluszczowej oraz zrzucenie z brzucha i boczkow. Z góry dzięki.