SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smazenie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 697

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 905
Na czym smażyć np kure? Smalec czy olej rzepakowy wchodzi w grę? Czy tylko masło klarowane ale olej kokosowy?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 444 Napisanych postów 2520 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 266183
oliwa, olej z awokado, sporadycznie kokos; w drugiej kolejności klarowane, smalec, itp.


Zmieniony przez - WnMPapa w dniu 2019-01-24 16:29:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6273 Napisanych postów 76045 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754916
Smalec, masło klarowane, olej, kokosowy, cooking spray.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33138 Napisanych postów 23209 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 278150
U mnie leci tak:
Smalec - jakies mięsa do dluższej obrobki ( ewentualnie w panierkach jak mnie najdzie )

Rzepakowy tylko jednorazowo do frytek jak mnie najdzie :) lub jak braknie smalcu to jak wyżej :)

Oliwa do szybkiego i krótkiego jak np pierś gola czy ryba bez panierki lub jajecznica
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349869
jak nie próbujesz usmażyć np. prosiaka w całości , to w zasadzie nie ma różnicy, no chyba, że zamarzy Ci się smażyć na lnianym czy tranie, to "tak średnio".




Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-01-24 17:48:44

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 905
Plus mam taki ze mieszkam na wsi i smalec mam ze tak powiem "własnej roboty"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6273 Napisanych postów 76045 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754916
W takiej sytuacji wybór jest prosty. Poczytać na temat tłuszczów do smażenia można tutaj: https://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia 

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Bez znaczenia, ja na wszystkim smażę z tym że wylewam olej i biorę ręcznik papierowy i przecieram patelnie więc jak to się mówi jest tylko cienki film oleju

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9052 Napisanych postów 82734 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699769
Ty to jesteś pro , wiec musisz mieć wszystko dopracowane
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sucha masa mięsniowa

Następny temat

Domowy gainer

WHEY premium