Płeć : mężczyzna
Wiek : 25
Waga : 84,5
Wzrost : 179
Obwód klatki : 114
Obwód ramienia : 41
Obwód talii : 91
Obwód uda : 61
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 18-20%
Aktywność w ciągu dnia : studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia, treningi siłowy, rowerek z 2x w tygodniu
Odżywianie : czasem małe odstępstwa od diety spowodowane brakiem czasu bądź środowisko (wyjazdy)
Cel : redukcja tkanki tłuszczowej
Ograniczenia żywieniowe : nie lubię ryb, dlatego łykam omega 3
Stan zdrowia : dobre
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, aeroby
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : witaminy, WPC. Beta Alanina, ZMA, zakończony cykl kreatynowy
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : masowa
Witam wszystkich.
Przez 4 miesiące pracowałem na morzu i przetworzone jedzenie serwowane na statku spowodowały spadek masy ciała.
Po powrocie wróciłem po 1.5 rocznej przerwie na siłownie i bardzo szybko nabrałem masy ciała i progresu siłowego.
Spowodowało to przybraniem za dużo FATU, w związku z czym przechodzę na redukcję tkanki tłuszczowej.
Zainteresowałem się dietą LOW CARB i po przeczytaniu licznych tematów i porad utworzyłem własną.
Prosiłbym o korekcję i wskazówki.
Ponadto pytania;
1. czy siemię lniane, sezam i wiórki kokosowe są dobrymi źródłami uzupełniania tłuszczy przy diecie LOW CARB.
2. czy po posiłku po treningowym mieszać węgle z tłuszczami.