SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chleb z kaszy cz.2

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 386

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Kontynuacja: https://www.sfd.pl/Chleb_z_kaszy-t1187784.html

Ale czy jak ucieknie ta woda z chleba podczas pieczenia to mocno to zmieni kaloryczność i makroskładniki jednej kromki?
Czy mogę policzyć kaloryczność i makroskładniki jednej kromki tak jak napisałam w poprzednim poście? Będzie to prawidłowo?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Jeśli kromek na gramy nie będzieś przeliczała to mozesz tak dzielić np z chleba Ci wyjdzie 20 kromek to wszytsko to co wrzuciłaś do chleba dzielisz na 20 razy i masz kaloryczność 1 kromki

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6274 Napisanych postów 76053 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754958
Zgadza się. Tak jak Ci opisałem w poprzednim temacie.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 888 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8496
Ja również, czytaj ze zrozumieniem. To chyba logiczne że po odparowaniu nie zmieni się makro tak jak przy piersi. Normalnie ma 250 a po obróbce 175 powiedzmy a nadal ma tyle samo białka
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Surowy losos

Następny temat

Bialko

WHEY premium