- 250 g twarogu klinek
- 2 jajka
- pół łyżeczki proszku do pieczenia
- 3 łyżki erytrytolu
- 60 g mąki ryżowej
- budyń z pół paczki
- dżem
Wykonanie:
1. Twaróg rozgnieść razem z jajkami
2. Dodać mąkę, proszek i słodziwo, wymieszać i zostawić na 5 min
3. Na papierze do pieczenia nałożyć kuleczki i zrobić wgłębienie na środku każdej
4. Ugotowany budyń nakładać do wgłębień i na to dać dżem (ja dałem czekodżem, ale jego dac już po upieczeniu bo się rozpuścił podczas pieczenia )
5. Piec krócej niż 35 min albo doglądać w trakcie
BLOG TRENINGOWY http://www.sfd.pl/[BLOG]Melo_15/Początki_z_IF-t1034320-s32.html#post5
BLOG KULINARNY http://www.sfd.pl/[BLOG]_melo15_Nie_ma_bardziej_szczerej_miłości_niż_miłość_do_jedzenia_-t1116447.html
ZAPRASZAM!!!