SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Udko z kurczaka.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2472

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349871
Wychodzi mniej więcej na to samo.
Na przyszłość produkty możesz sprawdzać na przykład w tym kalkulatorze:
https://potreningu.pl/calculators/calories
jak chcesz coś bardziej zaawansowanego
https://nutritiondata.self.com/

bądź w jednej z licznych aplikacji - Cronometer, Myfitnesspal, fitatu.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 334 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 6806
Czyli liczyć ćwiartkę/udko tak samo? Bo w sumie, to jest praktycznie to samo mięso, a i tak odliczam kości i skórę po obróbce, wiec jak będę liczył samo „mięso”, to wartości powinny być takie same dla ćwiartki oraz udka? Bo przy 1kg już pewnie jakaś różnica będzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33158 Napisanych postów 23225 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 278192
Licz tak samo - pisaliśmy już wczesniej :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak policzyć spalanie treningu? Przygotowanie do diety

Następny temat

Posiłek przedtreningowy

WHEY premium