...
Napisał(a)
hmm, sprawdzcie w tabeli wartosci odzywczych, z tego co pamietam to zawsze kilka gram dochodzilo w usmazonym kurczaku np, ale mozliwe ze ciezar sie zmienia, ale w takim razie musialby sie zmniejszyc : O!
...
Napisał(a)
To nie tak Dasiu
Jesli to co mówisz jest prawdą to moze jakieś znaczenie ma to co na czym smażymy pierś (mowa o białku ofc )
Jesli to co mówisz jest prawdą to moze jakieś znaczenie ma to co na czym smażymy pierś (mowa o białku ofc )
sra ta ta ta ta...
...
Napisał(a)
Usmażona pierś traci masę poprzez odparowanie z niej wody. Stąd stężenie białka wzrasta.
Co do wartości to naturalnie posiada prócz minimalnej warstewki styku z patelnią, gdzie białko z pewnością ulega zniszczeniu na skutek temperatury (tak jak np. spalona w ognisku kiełbasa, chleb itp.).
Co do wartości to naturalnie posiada prócz minimalnej warstewki styku z patelnią, gdzie białko z pewnością ulega zniszczeniu na skutek temperatury (tak jak np. spalona w ognisku kiełbasa, chleb itp.).
Polecane artykuły