SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

filet z kurczaka, indyka, itp

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2315

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 757
Mam pytanie w tabeli kalorycznej podane jest zawartość btw w juz ugotowanym/usmażonym miesie czy tez takim ktory dostaje w sklepeie (surowym). Bo na patelni jak sie meiso przyrzadza to troche wody z niego wyparowuje i np. z kupionego w sklepie 200g miesa robi sie go troche mniej.
W takim razie jak mam obliczyc ile w takim miesie jest bialka ?????????????/
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6269 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Wszystko przed obrobka.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 757
acha, czyli jak wynioslem ze sklepu 200g miesa fileta z kurczaka to jest w nim 40g bialka i jak go podsmaze na patelni to zostanie tyle samo bialka?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 273 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6096
Białka dużo z niego nie ubędzie. Ja np. przeliczam sobie, że jak surowe ma 40g w 200g to podsmażone ma 40g w 150g.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 757
dzieki za odp, pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 757
jeszcze mam zapytanie a propo tluszczu (oliwy, oleju) uzytego do podsmazenia miesa - tluszcz tez paruje czy po prostu wsiaka w mieso?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocencie nową Diete z odzywkami

Następny temat

Dieta- poradźcie mi

WHEY premium