...
Napisał(a)
W każdej świeżej rybie są podobne ilości białka dlatego każda ryba będzie dobra czy to pstrąg, okoń, karp czy łosoś. Z mrożonych też miałeś już wymieniane dorsz, mintaj, grenadier, sola czy często krytykowane panga i tilapia. Jak przygotować żeby ograniczyć tłuszcz. Parowanie, gotowanie, pieczenie, grillowanie. MAsz mnóstwo opcji.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
2- 3 razy w tygodniu można sobie pozwolić ponieważ podczas wędzenia wytwarzają się rakotwórcze substancje...
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Jeśli to chuda ryba to jest ok, tłuszczu w posiłki potreningowym unikaj.
...
Napisał(a)
Po pierwsze Liczy się jakość!
Zrób sobie sałatkę z byle jakiego taniego łososia
i porównaj ją z
sałatką z łososia np. CONTIMAX
To zobaczysz różnicę
To samo tyczy się wszystkich ryb
Jakość jakość i jeszcze raz jakość a nie cena!
Zrób sobie sałatkę z byle jakiego taniego łososia
i porównaj ją z
sałatką z łososia np. CONTIMAX
To zobaczysz różnicę
To samo tyczy się wszystkich ryb
Jakość jakość i jeszcze raz jakość a nie cena!
www.contimax.pl - moje ulubione ryby
www.pacificcoho.pl - moje ulubione przepisy na rybki
www.smakuj.com.pl - ulubiony śledzik
...
Napisał(a)
ale to zdrowy tłuszcz z kwasami omega 3 a nie jakiś tam cholesterol
www.contimax.pl - moje ulubione ryby
www.pacificcoho.pl - moje ulubione przepisy na rybki
www.smakuj.com.pl - ulubiony śledzik
...
Napisał(a)
Zgadza sie, zdrowy. Co nie znaczy, ze bedzie odpowiedni w okolicy treningu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
A ja mam 3 pytania:
- Jakie ryby są zimnowodne a jakie z ciepłych wód? (zaleca się jedzenie ryb z "zimnych wód" ale które to dokładnie ryby?)
- Które ryby są bardzo ościste?
- która z ryb będzie najlepsza do pieczenia, a która nadaje się do smażenia?
Zmieniony przez - WOPR w dniu 2011-12-18 16:03:40
- Jakie ryby są zimnowodne a jakie z ciepłych wód? (zaleca się jedzenie ryb z "zimnych wód" ale które to dokładnie ryby?)
- Które ryby są bardzo ościste?
- która z ryb będzie najlepsza do pieczenia, a która nadaje się do smażenia?
Zmieniony przez - WOPR w dniu 2011-12-18 16:03:40
Pain is weakness leaving Your body.
Polecane artykuły