Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1704
Cześć
Mam dwa pytania:
1. Wiem, że lepiej jest nie smażyć, ale że nie dysponuję urządzeniem do gotowania na parze, a pieczenie zabiera sporo czasu, chciałbym wiedzieć, na czym najlepiej jest smażyć?
2. Czy możecie mi zaproponować jakiś dobry, pełnowartościowy obiad możliwy do przyrządzenia w jak najkrótszym czasie (ok. 10 min)? Zdarza się, że po prostu nie mam czasu i muszę się jakoś ratować. Dotychczas jadałem kupne pierogi, ale to kurczę niezbyt zdrowe :/.
Pozdrawiam
Szacuny
9
Napisanych postów
1056
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
25143
Ja mam taką podstawke go garnka pamiętającą jeszcze czasy prl-u. Zalewasz garnek wodą wkładasz tą podstawke, tylko tak żeby była ponad wodą, wkładasz na nią, np. ryby i warzywa i podpalasz gaz. Tyle.
Oko za oko, ząb za ząb,...
A czemu dupa jest za pieniądze
kkoksiarz: "gdybym wrzucił jakieś czyste białko to efekty były by bardZiej zauważalne"
Szacuny
6
Napisanych postów
474
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8874
Pieczenie wcale tak duzo nie zajumuje(''); Powidzialbym ze jest nawet prostsze niz smazenie. Kupujesz duzo piers idycza badz 2 kurze, kroisz przyprwiasz, nagrzewasz piekarnik do 200 stopni, wkladasz piers do do naczynia szklanego, dodajesz cebulki/czosnku, idziesz na film w TV i za 25min masz żarcie na 3-4 posiłki;)