SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ważenie mięsa? pytanie.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1056

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 41 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 715
No wlasnie jak w temacie. Przykladowo chce zjesc 200g piersi z kurczka. Czy mam wazyc mieso surowe czy po upieczeniu? po upieczeniu straci ono troche wagi, Czy to znaczy ze powinienem upitrasic np okol 250 surowego bo okolo 50g straci masy podczas "obrobki cieplnej" Kiedy w wazycie mieso? Czy bierzecie tez pod uwage jakas utrate bialka w skutek obrobki ciplej?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Wszystkie Produkty ważysz Przed Obróbka>

Poprostu pozbedzie sie wody.

Np Ryż makaron też przed gotowaniem itp. bo nabierze wody a woda nie ma zadnych wartości.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dieta.

Następny temat

ONLY PROTEIN-extremalna i kontrowersyjna dieta na pozbycie sie całego tłuszczu!!!

WHEY premium