...
Napisał(a)
siema moj brat pracuje w zakladach miesnych przyniosl mi pare kilo bialka zwierzecego. chcialem sie dowiedziec cos na ten temat czy moge to brac czy nie zaszkodzi jesli moge to jakie ilosci tego.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ee... pierwszy raz słyszę W jakiej to jest postaci?
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz...
...
Napisał(a)
proszek jak zwykle bialko dodaja to do miesa aby zwiekszyc wartosci odzywcze podobno to biara kumple brata i jes spoko ale ja wole byc pewien bo smak to ma odrazajacy
...
Napisał(a)
faktycznie jest cos takiego, dodają to do wyrobu wedlin i pasztetów i kielbas, do surowej sztuki miesa nie.
poszekaj wartosci w google bo tu sie nie orientuje!
poszekaj wartosci w google bo tu sie nie orientuje!
życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
...
Napisał(a)
nie wiem czy o to chodzi ale pewnie sie jakos konkretnie to nazywa cos w styku mączka jakas tam jak bedziesz znał nazwe to napisz bo to ciekawe jest..
<<< SHOTTAS Team >>>
http://www.cwaniak.rembertow.net/
...
Napisał(a)
Amaboys-jak mozesz to spytaj brata jakie sa u nich w zakladzie sposoby przedluzania terminu waznosci miesa ;) Ten problem jest ukrywany,choc juz sprawa troche ucichla,a wystepuje w wielu firmach i tylko ci co sa wtajemniczeni znaja prawde.
Chetnie bym sie dowiedziala.
Nic Ci nie szkodzi.Nie podasz nazwy firmy
Chetnie bym sie dowiedziala.
Nic Ci nie szkodzi.Nie podasz nazwy firmy
...
Napisał(a)
tak jak przedmówczyni uwazam ze to raczej nie jest białko, nie sądze zeby "wędliniarzom" zalezało na wartowsciach odzywczych produktu skoro 90% klientow nie zwraca na to uwagi.
Zalezy im na pewno na tym zeby wyrobu było wiecej i był tanszy wiec gorszej jakosci, wydaje mi sie ze to włąsnmie jakis polepszacz smaku lub konserwant
Zalezy im na pewno na tym zeby wyrobu było wiecej i był tanszy wiec gorszej jakosci, wydaje mi sie ze to włąsnmie jakis polepszacz smaku lub konserwant
Polecane artykuły