Czy jedzenie sciętych białek (gotowanych, albo smażonych na małym ogniu z kropelką oliwy) ma jakiś zły wpływ na ich przyswajanie, albo wartości odżywcze?
...
Napisał(a)
Za to mam pytanie odnośnie jaj (kurzych).
Czy jedzenie sciętych białek (gotowanych, albo smażonych na małym ogniu z kropelką oliwy) ma jakiś zły wpływ na ich przyswajanie, albo wartości odżywcze?
Czy jedzenie sciętych białek (gotowanych, albo smażonych na małym ogniu z kropelką oliwy) ma jakiś zły wpływ na ich przyswajanie, albo wartości odżywcze?
...
Napisał(a)
Jajo gotowane ma lepsza przyswajalnosc od jaja surowego, tyle :)
Nie rozumiem, po co te kombinacje z jakimis wynalazkami roslinnymi, skoro napisalem juz wczesniej-a pozniej faftaq-ze jest bialko jaja, ktore na pewno bije na glowe wszelkie roslinne kombinacje.
Nie rozumiem, po co te kombinacje z jakimis wynalazkami roslinnymi, skoro napisalem juz wczesniej-a pozniej faftaq-ze jest bialko jaja, ktore na pewno bije na glowe wszelkie roslinne kombinacje.
Polecane artykuły