Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
77
Przegladam sobie rozne tematy (i oferty sklepow o bialkach) o bialkach i zainteresowalo mnie to PVL, ze wzgledu na smaki.
Jak wiadomo, te produkty sa dosyc drogie (cena rynkowa 129 i 139 zlotych). W temacie, w ktorym ogloszono wejscie PVL na polski rynek, ktos uzasadnial cene tym, ze Cooler to 100% izolat.
Tymczasem producent na swojej stronie o Gourmet pisze tak:
"Mieszanka izolatów, koncentratów i hydrolizatów białek serwatki". To czemu roznica w cenie wynosi tylko 10 zl? Moze to zle zrozumialem, ale po prostu nie chce przeplacac :)
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Wiek
35 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
182786
+
Wheh Gourmet - forma szejkow bialkowych, mleko/woda
Whey Cooler - w postaci lekkiego napoju , wylacznie na wode
W lato taki Cooler / Nectar z Syntraxa / IsoCool z Ultimate itp = swietna sparwa , robisz sobie pyszne orzezwiajace napoje , dodajesz lodu i jest miazga
a bialko dostarczone
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "