Szacuny
29
Napisanych postów
4524
Wiek
34 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
33482
Masz powody aby tak twierdzic bo cena jest dosyc niska i to moze sugerowac o slabej jakosci produktu, jednak moim zdaniem w porownaniu cena = jakosc jest dosyc dobrym bialkiem (mowa tu o ostrowi), a z tą laktoza to pierwsze slysze i nie jestem do tej teorii przekonany. Nie sadze aby jakikoliwek aminokwas moglby przeistoczyc sie w laktoze czy cos w tym stylu ... Zdr.
Zmieniony przez - zaglebieSC w dniu 2008-08-14 16:28:01
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
111
z laktozą mam taki problem że nie toleruje jej do tego stopnia ze siada mi od niej najpierw układ trawienny a jak dalej nie przestane jej "stosowac" to leci na układ immunologiczny. Także wole jej unikac nawet w najmniejszych ilościach.
Dzięki chłopaki przemysle jeszcze raz sprawe i chyba zainwestuje te pieniazki w białko. (jednak wole unikac ostrowi :) )
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
111
wiem znalazłem ten skąłd jednak interesuje mnie skłąd szczegółowy (czyli jakie konkretnie białka tam są i w jakiej ilości) ponieważ jak nazwa wskazuje jest to matrix czyli kilka rodzajów białek ale tego chyba nie musze Ci tłumaczyc :)
Szacuny
98
Napisanych postów
6776
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
50488
Warto zaznaczyć, że w wysokiej jakości białkach laktoza stanowi niewielki procent i nie jest odczuwany nawet przez osoby jej nie tolerującej. Tak jest w przypadku tego białka. Znajomy, który nie toleruje laktozy, nie ma po nim żadnych problemów.