Zamierzam zacząć biegać, tak z dwa razy w tygodniu po 30-40 minut. Jestem na diecie nisko węglowodanowej obecnie. Węglowodany spożywam na śniadanie, przed i po treningu.
Niestety zielonego pojęcia nie mam co powinienem jeść przed bieganiem, by stracić jak najmniej mięśnia. Moim głównym celem jest lepsze odtłuszczenie brzucha.
Wiem, że muszę zjeść białko przed bieganiem, tylko jakie? Szybko wchłanialne jak kurczak? czy może wolno wchłanialne jak twaróg? Czy mam zjeść jeszcze coś do tego, warzywa, węgle??? Czy mam po jedzeniu odczekać zanim zacznę biegać, jeśli tak to ile?? No i co mam zjeść po bieganiu? I również czy odrazu, czy mam odczekać i dopiero później coś zjeść?
Wiele pytań, chciałbym jak najlepiej zabezpieczyć mięsień, a skoncentrować się na zmniejszeniu ilości FATU w organizmie.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam