Pytania może absurdalne, ale dosyć istotne.
...
Napisał(a)
No więc mam dosyć absurdalne pytanie, a mianowicie czym się różni chleb razowy za 1.20 od takiego za 6zł? Czy ten tańszy ma w ogóle coś wspólnego z mąką razową? Czy 'chleb razowy' z supermarketów to nie jest 'farbowany' chleb z mąki pszennej? :p
Pytania może absurdalne, ale dosyć istotne.
Pytania może absurdalne, ale dosyć istotne.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie spotkalem sie z chlebem za 1,2
robia z pszennej dosypia cos tam zytniej zabarwia i juz maja
kupuj w piekarni polecam sam kupuje dobry zytni razowy chleb za 1,8zl
robia z pszennej dosypia cos tam zytniej zabarwia i juz maja
kupuj w piekarni polecam sam kupuje dobry zytni razowy chleb za 1,8zl
...
Napisał(a)
Przede wszystkim prawdziwy chleb razowy powinien być robiony na naturalnym zakwasie. Z tego wniosek, że powinien mieć charakterystyczny kwaskowy posmak (no chyba, że i tego znaleźli już jakiś sztuczny odpowiednik ). Popatrz też, czy chleb jest jednolity czy widać w nim otręby. W razowcu będą doskonale widoczne.
Ja kupuje w Hercie, jest bardzo razowy
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2009-02-05 10:40:24
Ja kupuje w Hercie, jest bardzo razowy
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2009-02-05 10:40:24
Wiedza jest najlepszym anabolikiem
Polecane artykuły