Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
251
Witam
Mam nurtujace mnie pytanko czy sos powstały przy robieniu rolady wołowej: można śmiało wszamać czy niebardzo ze wzgledu na tlusty sos?
Wiem że jakbym robił tak jak dotychczas czyli na margarynie podsmazal, potem zalewal woda i czekal az sie zrobi to odpada, ale co w wypadku kiedy doslownie chwile podsmazam na oliwie z oliwek dla koloru dodaje przypraw i prakrycznie potem tylko dolewam wody w miare jej ubywania podczas parowania.
pozdrawiam
Szacuny
95
Napisanych postów
16770
Wiek
34 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
68752
zalezy jaki to rodzaj miecha(jak chudzsze to raczej sok wyplywa i smak ew.troche fatu jak tlustte to tez fat ale wliczasz w bilans cale miecho przeciez do tego warzywka rozgotowujesz w tym i miksujesz i extra sosik
Zmieniony przez - koles08 w dniu 2009-02-24 17:41:43