Szacuny
0
Napisanych postów
226
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1441
Elo.
Pytanie zadawane chyba regularnie co jakiś czas, ale oczekuje konkretnej odpowiedzi. Mam gainera i nie jestem pewien jak go przygotować. No i pytanie czy mogłoby być tak: no jednorazowa dawka (100gram) rozpuścić w 150 ml mleka (bo akurat mi chodzi o mleko, nie chce w wodzie). No i czy to mleko mogłoby być: 1,5% tłuszczu, podgrzane zeby poprostu było ciepłe (z tym że czy mogłoby być podgrzane w mikrofalówce) ??
I jeszcze 100gr to by było gdzieś z 10 łyżek stołowych, tak?
Szacuny
0
Napisanych postów
149
Wiek
31 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2527
Cieple moze byc(lepiej sie rozpuszcza gainer ) 10 plaskich lyzek to jest ok 75g
a co do mleka z mikrofali to nie mam przekonania wydaje mi sie takie jakos sztucznie podgrzane ale jak kto woli pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
396
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2637
TAk z mlekiem jest dobrze ....i lepiej sie spozywa, lecz to tez zalezy od smaku gainera ale ogolnie jest ok,,, pamietam jak ktos mi napisal kiedys na sfd ze z woda lepiej sie przyswaja.....pozostawi to bez komentarza.
Szacuny
0
Napisanych postów
226
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1441
Mam jeszcze jedno pytanie. Zrobiłem dzisiaj tego gainera z mlekiem i wszystko ok gdyby nie zrobiły się grudki :/ Bo ja wsypałem gainera do ciepłego mleka, a moze trzeba było zalać go mlekiem? Jak myślicie, co zrobić żeby następnym razem grudki się nie pojawiły ?
Szacuny
2
Napisanych postów
502
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21738
uzyc mixera , mocniej machać shakerem , dac wiecej wody/mleka , wszystko zalezy od konsystencji gainera , jeden rozpuszcza sie po 2 machnieciach , inny robi sie klejacy i przywiera do dna , na to nie ma reguły