SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pieczony ser (twaróg)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 13529

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5229 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 55031
Jeżeli nie dochodzi to zniszczenia struktury pierwszoerzędowej to w sumie starty powinny być minimalne

bo zdenaturyzowane mogą być pozostałe 3 struktury i wtedy właśnie mamy jakoby trawienie

ale jak to jest w praktyce to nie wiem, ale jakos pieczenie sera mi sie nie podoba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
MolderDist

a co napisalem wyzej ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5229 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 55031
A co według Ciebie znaczy praktycznie zerowa?

no i pytając chciałem się bardziej dowiedzieć czemu akurat przy takiej a takiej temp dochodzi do jakiej straty białka
móbłby może ktoś wytłumaczyć bardziej biochemicznie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
przy spopieleniu masz zauwazalana strate bialka

to chyba jedyne co warto z tego zapamietac
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Omlet naturalny

Następny temat

----Słodzik-----

WHEY premium