SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wołowina po treningu

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4296

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2310 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13566
Witam czy wolowina nadaje sie po treningu ??
i jesli tak ile czasu ją gotowac ??
Wkurzyłem sie na ryby bo ciagle niema tych co chce a jak są to połowa to woda i w chooolere drogie ;/
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 4383 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43252
chuda wołowina jak najbardziej. Gotując sprawdzaj co jakiś czas czy jest gotowa...

pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2310 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13566
Ok a da sie jakoś odróżnić chudą od innej czy poprostu w sklepie poprosic o chudą ?
A ile mniejwiecej by potrwalo gotowanie zebym wiedział czy sprawdzać po 5minutach czy np. 30 ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 4383 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43252
pytaj o chudą i patrz na ilość tłuszczu w kawałku.
Jeżeli pokroisz w drobne plastry sprawdzaj po 15 min, jak wsadzasz duży kawałek po 25

pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1070 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 58323
Wolowina gotuje sie dosc dlugo, znacznie szybciej mozna zrobic ja na patelni teflonwej bez tluszczu. Tniemy ja w cieniutkie kawalki, czesto mieszajac i taka gotowa jest po 10 15 minutach, jezeli chcesz usmazyc solidny kawal(i tu bez przesady) musisz co jakis czas podlewac go woda i pamietaj ze woda musi byc goraca inaczej mieso zrobi sie bardo twarde, po 20 25 min powinna byc dobra.
Mozesz tez przebic delikatnie mieso nozem i zobaczyc czy jeszcze krwawi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47531
A tatar (surowa zmielona polędwica wołowa) po treningu by się nie nadał przypadkiem?

Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2010-08-01 12:09:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2310 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13566
E tam ja wszystko gotuje, nigdy nie smaże :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1070 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 58323
Bez tluszczu to jest takie niby smazenie. Ale gotowana wolowinka jest jak najbardziej si.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Węgle- przepis na ryż?

Następny temat

Przerwa między posiłkami

WHEY premium