DZIEŃ I
Posiłek 1, godz. 7.30
Musli z owocami suszonymi 80g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 250g
Ser twarogowy chudy 80g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Pierś z indyka 20g
Orzechy włoskie 50g
Jabłko zielone ok. 150g
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Ryż brązowy 100g
Gotowane mięso z piersi kurczaka 100g
Kalafior 150g
Polać oliwą z oliwek
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Ryż brązowy 80g
Cielęcina, udziec 120g
Kapusta pekińska 100g
Polać oliwą z oliwek
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Ser twarogowy chudy 150g
Sałata, rzodkiewka 100g
Polać oliwą z oliwek sałatę i rzodkiewkę
DZIEŃ II
Posiłek 1, godz. 7.30
Płatki owsiane 50g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 250g
2 całe jajka ok. 120g
Orzechy włoskie 25g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Pieczywo razowe 150g
Polędwica sopocka 100g
Pomidor do kanapki, plastry
Ogórek zielony do kanapki, plastry
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Pierś z kurczaka gotowana 150g
Ryż biały 80g
Kapusta pekińska 100g
Oliwa z oliwek 20g
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Filet z mintaja 100g
Ryż brązowy 80g
Papryka czerwona 100g
Kiwi jedno
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Tuńczyk w sosie własnym 150g
DZIEŃ III
Posiłek 1, godz. 7.30
Jajecznica z 3 jajek ok. 180g na maśle
Pieczywo razowe ok. 100g
Jabłko ok. 100g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Jogurt naturalny 400g
Banan ok. 70g
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Pierś z kurczaka 130g
Ziemniaki gotowane 100g
Surówka z marchii 100g
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Sałata 200g
Pomidor 100g
Ogórek 100g
Sok z cytryny
Wszystko wymieszać i zjeść w formie sałatki
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Ser twarogowy chudy 150g
DZIEŃ IV
Posiłek 1, godz. 7.30
Musli z owocami suszonymi 80g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 250g
Ser twarogowy chudy 80g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Pierś z indyka 130g
Orzechy włoskie 50g
Jabłko zielone ok. 150g
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Ryż brązowy 100g
Gotowane mięso z piersi kurczaka 100g
Kalafior 150g
Polać oliwą z oliwek
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Ryż brązowy 80g
Cielęcina, udziec 120g
Kapusta pekińska 100g
Polać oliwą z oliwek
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Ser twarogowy chudy 150g
Sałata, rzodkiewka 100g
Polać oliwą z oliwek sałatę i rzodkiewkę
DZIEŃ V
Posiłek 1, godz. 7.30
Płatki owsiane 50g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 250g
2 całe jajka ok. 120g
Orzechy włoskie 25g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Pieczywo razowe 150g
Polędwica sopocka 100g
Pomidor do kanapki, plastry
Ogórek zielony do kanapki, plastry
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Pierś z kurczaka gotowana 150g
Ryż biały 80g
Kapusta pekińska 100g
Oliwa z oliwek 20g
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Filet z mintaja 100g
Ryż brązowy 80g
Papryka czerwona 100g
Kiwi jedno
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Tuńczyk w sosie własnym 150g
DZIEŃ VI
Posiłek 1, godz. 7.30
Jajecznica z 3 jajek ok. 180g na maśle
Pieczywo razowe ok. 100g
Jabłko ok. 100g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Jogurt naturalny 400g
Banan ok. 70g
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Pierś z kurczaka 130g
Ziemniaki gotowane 100g
Surówka z marchii 100g
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Sałata 200g
Pomidor 100g
Ogórek 100g
Sok z cytryny
Wszystko wymieszać i zjeść w formie sałatki
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Ser twarogowy chudy 150g
DZIEŃ VII
Posiłek 1, godz. 7.30
Musli z owocami suszonymi 80g
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 250g
Ser twarogowy chudy 80g
Posiłek 2, godz. 10.00 - 10.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Pierś z indyka 130g
Orzechy włoskie 50g
Jabłko zielone ok. 150g
Posiłek 3, godz. 13.00 - 13.30
Ryż brązowy 100g
Gotowane mięso z piersi kurczaka 100g
Kalafior 150g
Polać oliwą z oliwek
Posiłek 4, godz. 16.30 - 17.00
Ryż brązowy 80g
Cielęcina, udziec 120g
Kapusta pekińska 100g
Polać oliwą z oliwek
Posiłek 5, godz. 19.00 - 19.30
Ser twarogowy chudy 150g
Sałata, rzodkiewka 100g
Polać oliwą z oliwek sałatę i rzodkiewkę