SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak to jest z tą rafinowaną oliwą?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 654

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 112
Witam

Niedawno kupiłem oliwę rafinowaną z chęcią zastąpienia oleju, ale czytając komentarze w internecie spotkałem się z opinią, że oliwa pod wysoką temperaturą wytwrza jakies przeciwutleniacze czy cos, generalnie szkodzi.

To jak to jest w koncu ?

Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 711 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 14425
Z tego co wyczytałem to nadaje się do smażenia, ale proponuję na małym ogniu... Troche dłużej się robi ale za to mniej się utlenia w tym rownież makroskładników BTW

Zmieniony przez - Jajek125 w dniu 2010-10-13 15:09:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Nadaje sie do smażenia ale zawiera o wiele mniej antyoksydantow, wiec procz niej nalezy stosowac z 1 tloczenia

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta MASA

Następny temat

Redukcja

WHEY premium