Bo wiem skąd jest surowiec. Ta firma tego nie kryje.
Czyżbyś pracował w laboratorium tej firmy przy spektrometrze?
Nie. Bo po pierwsze Best Body nie produkuje białka serwatkowego, tak jak 95% firm z branży.
Poza tym w jaki sposób spektrometrem badan się jakość białka?
W poprzednich pytaniach prosiłem o konkrety. W tym proszę ponownie.
Myofusion-związek duży bo koronny przykład ponoć dobrze smakującego białka o niskiej jakości choćby ze względu na przekłamania samej ilości białka.
Ale czy Ty nie rozumiesz, że jest to zwykły wał i wcale nie determinuje tego, że dobrze smakujące białko jest zwałowane.
Dobra odżywka -mało białka dużo słodzików cukrów i aromatów.
Tak jest najczęściej.
Ale jak wiadomo wyjątki potwierdzają regułę.
Chłopie gubisz się. Błądzisz.
Najpierw piszesz, że odżywka dobrze smakująca najczęściej ma mało białka bo ma dużo słodzików itp., a potem wyśmiewasz testy na ilość białka w białku mówiące, że jednak tak nie jest, bo w dobrze smakującym białku ilość się zgadzała! Oprócz Myo, ale i tak w rozumieniu ich prawa było ok!
To jak Ty w końcu definiujesz tą jakość? Dowiemy się? Skoro my nie wiemy to oświeć nas ekspercie skoro się za takiego uważasz.