Na początek opiszę jak wyglądało to co jadłem w trakcie ostatniej służby 24 godzinnej.
I - owsianka (płatki górskie) na mleku 0,5% z żurawiną i migdałami, pomarańcza - 7,45
II - ryba z marchewką i fasolką szparagową, ryż brązowy 50g - 13.15
III - ryba ze szpinakiem i fasolką szparagową, ryż brązowy 50g - 17.45
IV - 2 jabłka - 24.00
V - 6 mandarynek - 3.00
VI - 6 mandarynek - 3.00
i po powrocie do domu o godz 9.30 zjadłem owsiankę
Przerwy na posiłki mam ok 13 i ok 18.
W normalny dzień jadłospis wygląda tak:
I - 8.00-9.00 - owsianka; jajecznica z bułeczkami (ciemne pieczywo)
II - 10.30-11.00 - owoce
III - 13.30 - mięso + ryż, kasza, makaron + warzywa
IV - 16.00 - owoce + serek wiejski
V - 18.00-18.30 - ciemne pieczywo + ser, szynka; sałatka
VI - jogurt naturalny; ser biały
Staram się żeby moja dieta jak najbardziej przypominała dietę śródziemnomorską ale wiem że mi jeszcze do tego daleko.
Zwiększałem wcześniej ilość białka ale niczego dobrego to nie przyniosło, jedynie pryszcze w wielkiej ilości.
Aktywność fizyczna:
- bieganie - 3 treningi w tygodniu
- basen - 2 treningi w tygodniu
- siłownia - 2/3 treningi w tygodniu
Ułożone według priorytetów.
W pracy jestem cały czas na nogach.
I jeszcze kilka informacji o mnie:
Wiek: 22 lata
Wzrost: 183 cm
Waga: 77 kg
Suplementacja: Propolis Plus, BluMag Jedyny, Thermo Speed Extreme
Stan zdrowia: bardzo dobry
Uprzejmie proszę o podpowiedzi i wskazówki.