SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Redukcja tkanki tłuszczowej bez możliwości treningu

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 884

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18
Witam!

Mój obecny stan zdrowia nie pozwala mi na uczęszczanie na siłownie. Mam śruby i blachy w prawym ręku po uszkodzeniu kości i nerwów co nie pozwala mi de facto na wykonywanie większości ćwiczeń. Możliwe jest bieganie, brzuszki etc..

Przez siedzenie w domu przybyło mi co nieco :) szczególnie na brzuchu.

Prosiłbym o rady w pisaniu diety. Przeczytałem większość podklejonych tematów, ale jest tam podział na posiłki przed/po treningowe i za bardzo nie potrafię sobie poradzić jako laik :) Rozumiem, że przy wzmożonym wysiłku zapotrzebowanie jest inne.

WIEK: 21 lat
WZROST: 190cm
WAGA: 83kg

Wiem, że waga jest prawidłowa i ogólnie nie wyglądam źle, ale boję się przyszłości i chciałbym zredukować ten tłuszczyk do 'zera'.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 164 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5422
dieta podwieszone tematy plus pon sroda i piatek po godzinnym wysilku aero np. rowerku

MEPHOBIA
"Fear of becoming so awesome one day that human race can't handle it, and everybody dies."

I must live with this everyday

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 84 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1928
JA bardziej bym preferował żebyś zaczął od 30 minut i co dwa treningi zwiększał o 3-5 min, jesli nie ćwiczyłeś nigdy.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mężczyzna 20 lat 180cm 116kg

Następny temat

Wartość energetyczna po zmianie fizycznej danego produktu spożywczego

WHEY premium