http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
...
Napisał(a)
DL-malic acid - kwas jabłkowy, kwas hydroksybursztynowy. Organiczny związek chemiczny naturalnie występujący w żywności, głównie w owocach. jest także dodawany do produktów spożywczych jako regulator kwasowości. W organizmie ludzkim stanowi naturalny metabolit biorący udział w cyklu Krebsa, gdzie powstaje z kwasu fumarowego i zostaje utleniony do szczawioocotanu. Fakt ten jest wykorzystywany w suplementacji sportowej, kwas jabłkowy dodawany jest do preparatów o działaniu ergogenicznym, wchodzi w skład bioaktywnych molekuł takich jak jabłczan kreatyny czy jabłczan cytruliny. Suplementacja kwasek jabłkowym może być korzystna w kontekście poprawy zdolności wysiłkowych, ale także polepszenia biodostępności substancji z którymi jest podawany. Co istotne kwas jabłkowy może tworzyć kompleksy z pierwiastkami takimi jak np magnez poprawiając ich przyswajalność.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Polecane artykuły