jak bierzesz pod uwage drozsze = lepsze to bierz najdrozsze .. i nie marudz.. bo nie ma sensu sie produkowac.. bialak roznia sie cena nei dlatego ,ze jakies nie maja np polowy aminokwasow... zawsze jest cala pula...
a gaspari nie traktuj jako pkt odniesienia.. super bialka.. bo wszystko jest wzgledne.. jedni wola doplacic za smak rozpuszczalnosc.. itd. w przypadku ostrowii np byl tylko aromat .. rozpuszczalnosc slaba..duzo piany .. ale cena 2x nizsza..
nawet jakby popatrzec na 100% SPI to tam tez bedzie wszystko.. patrzac po samej ilosci aminokwasow
Zmieniony przez - maniak7000 w dniu 2011-11-13 16:33:26
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są