Szacuny
134
Napisanych postów
20191
Wiek
12 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
69241
Witam. Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
Zmieniony przez - RabbitV w dniu 2012-06-22 12:04:53
Taaak...aczkolwiek jeśli nie masz kasy na wołowinę to może być np.indyk,schab-po prostu dbaj o urozmaicenie.
+wyrzuć przetworzone produkty-płatki kukurydziane,sok,makaron daj razowy lub z pszenicy durum
Szacuny
14
Napisanych postów
4533
Wiek
30 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
34420
Wg moich obserwacji wynika,że im dłużej leży tym bardziej jest twarda
Zrobionej wołowinie 4-5dni w lodówce nic się nie dzieje
Sam do końca nie wiem jak zrobić soczystą wołowinę-od siebie polecam pokroić ją na plastry,lekko rozbić tłuczkiem,następnie podsmażyć na patelni (7-10min) a potem na 15-20 min do szybkowara
W dziale Kuchnia Sfd na pewno znajdziesz jakieś inne cuda i bajery na przygotowanie wołowiny
Szacuny
5
Napisanych postów
1317
Wiek
42 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
10205
Każde mięso po marynowaniu staje się bardziej soczyste. W sklepach teraz jest sporo gotowych marynat bez glutaminianu i innych syfów więc jest w czym wybierać. Ja mieszam przyprawy w wodzie, zalewam tym mięso i na drugi dzień dopiero smażę/griluję/paruję.