Oli-Oli olej sojowy z mąką
Opis
Oli-Oli olej sojowy z mąką
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszc
Zalecane dawkowanie
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć
Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
Ilość powtórzeń: 462 razy
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Olej sojowy z mąką
Porcja 0,25g
Ilość porcji w opakowaniu 462
Opakowanie 142g
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna 0kcal
Tłuszcz 0g
Węglowodany 0g
Białko 0g
Olej sojowy, lecytyna, mąka, gaz wypychający.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]