...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
264
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5486
Cześć,czym się różni takie ziarno owsa (przemielone) np. na mąkę z otrębami ,itd. od płatków owsianych ? xD
...
Koniu151
Moderator
Ekspert
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349869
płatki owsiane to produkt poddany obróbce hydrotermicznej, mąka mechanicznej.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE . KONTAKT: [email protected]
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
264
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5486
No tak ,ale ig się zmienia czy coś ? - posiada ktoś może jakiś link jak wygląda taka obróbka hydrotermiczna?:D lub jest w stanie jakoś to wytłumaczyć?
...
Koniu151
Moderator
Ekspert
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349869
myślę, że google potrafią wyjaśnić szczegółowo ten proces, a ig nie ma większego znaczenia.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE . KONTAKT: [email protected]
...
Ekspert
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
52544
IG to wartość laboratoryjna, która dla CIebie nie powinna mieć większego znaczenia.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
264
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5486
Szukam na google,nie potrafię znaleść informacji na ten temat . Co do ig to tak bo i tłuszcz odgrywa tutaj role z tego co wiem -pytam tylko z czystej ciekawości,zapewne jest i mniej strawny taki owies,poddany obróbce mechanicznej?
...
Koniu151
Moderator
Ekspert
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349869
a na sucho będziesz tą mąkę jadł?
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE . KONTAKT: [email protected]
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
264
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5486
Dobra dziękuje Wam Mistrze ,trzymajcie się:)