SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADNIK KONSUMENTA - WĘDLINY Z FABRYKI CHEMII

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 519

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
(...) Postęp w dziedzinie technologii produkcji wędzonek oraz rozwój maszyn w przemyśle mięsnym, a także dodatków funkcjonalnych do mięsa umożliwił zwiększenie nastrzyku do 60%, 80% a nawet 100% (rekordziści 120%) w stosunku do masy mięsa. (...)

(...) Producenci takich wyrobów są Ci bardzo wdzięczni za to, że nabijasz im konta bankowe, płacąc za słoną wodę, jak za mięso. (...)

(...) A przeciętny, nieświadomy konsument zjada dziwne mieszanki solankowe z niewielkim dodatkiem prawdziwego mięsa i dziwi się, że ma zgagę i inne dolegliwości żołądkowo – jelitowe (...)



cały artykuł do przeczytania w 18. numerze magazynu Perfect Body w sprzedaży od 31 października 2012 w:

salonach prasowych Kolporter, Empik oraz RUCH,
punktach Perfect Body Center,
najlepszych sklepach z suplementami diety i odżywkami dla sportowców,
prestiżowych klubach fitness.


PORADNIK KONSUMENTA - WĘDLINY Z FABRYKI CHEMII
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wołowina - Beton ;)

Następny temat

PERFECT BODY NR 18! JUŻ W SPRZEDAŻY!

WHEY premium