Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2433
Zapotrzebowanie wynosiło około 3400 kcal , ale wole stopniowo wprowadzać kcal , bo dopiero co wróciłem na siłownie po problemach z plecami . A co do tej makreli myślisz że Filet z Pangi będzie dobrym rozwiązaniem ? bo słyszałem różne teorie ;]
Szacuny
3
Napisanych postów
681
Wiek
40 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10283
jezeli chcesz stopniowo to ok tylko ja bym zaczal jednak od tych 3400 ale to nie ma musu. musisz zobaczyc jak organizm bedzie reagowal. co do pangi to jest to chyba najgorsza ryba :) poszukaj innych filetow. ewentualnie jajka mozesz czasami wszamac bo nie widze u Ciebie.
Szacuny
3
Napisanych postów
255
Wiek
39 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2837
Dorsz atlantycki moje rekomendacja. Pyszna ryba, nie duzo osci. Jesli juz sa to duze, łatwo sie ich pozbyc w mgnieniu oka. Takiego dorsza polecam upiec. Ja tak robie i jest pychota.
Szacuny
3
Napisanych postów
681
Wiek
40 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10283
jak kupisz jakies filety to sprawdz po rozmrozeniu ile waza. czasami duza czesc wagi to woda. ze swiezych to polecam lososia (chociaz drogi) albo pstraga. u mnie w miescie pstragi w takiej samej cenie jak piersi wiec mam dobrze :). dorsz tez bardzo dobry