Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
1)jaka pierś lepsza? gotowana czy smażona?
2)co sądzicie o tym całym papirusie, który reklamują w tv?
3)jajecznica - lepiej na śniadanie czy na kolację?
4)czy dostanę popularne "stejki" w Biedronce?
Szacuny
3
Napisanych postów
93
Wiek
36 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11873
2)Poza chemią jaka jest w papirusie to smakowo nawet daje rade, jesli dłuzej potrzymamy w nim pierś (inaczej smak bedzie tylko na zewnątrz mięsa) 3) kwestia sposobu przygotowania -,ale ponoć mozna smiało jeść ją na wieczór jak i rano -ja mimo to jem ją max. 2 razy w tyg. na kolacje
Powoli , ale do przodu- tak czy siak kiedyś i tak będę wielki...
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
kup patelnie teflonową ,jakąś przyprawą do kurczaka lekko poprószyć i smakuje świetnie tylko kurczaka radziłbym o pierś oczywiście chodzi nie rozbijać za mocno tak z 2cm aby mniej więcej miała,lekko rozbić taki filet mniej wysuszona jest wtedy,co do papirusu nie jest nawet najgorsze jadłem może z tydzień nawet ok ale trochę za słona jak dla mnie i się nudzi .
Szacuny
91
Napisanych postów
4195
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79357
1)jaka pierś lepsza? gotowana czy smażona?
2)co sądzicie o tym całym papirusie, który reklamują w tv?
3)jajecznica - lepiej na śniadanie czy na kolację?
4)czy dostanę popularne "stejki" w Biedronce?
1. Gotowana
2. Lepiej uzyć normalnych przypraw do kurczaka
3. Na sniadanie jak i na kolacje moze byc ale ja na Twoim miejscu jajka bym gotował, a nie smazyl na patelni(jajecznica)
4. Jak ktos wyzej napisal, w lidlu sa te stejki co reklamuje burneika, beefmaster'a
Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2013-01-21 11:06:54
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
1 Jeśli chodzi o smak to smażona, ja robie na teflonie odrobina oleju. 2 nawet spoko, ale ja np kiedyś zrobiłem tak, piers obsypałem przyprawami jakie miałem, zawinąłem w aluminium i ugotowałem 3 bez różnicy tu i tu się nada 4 w biedronce nie wiem, ale w kaflandzie czy lidlu są, pamiętaj aby brać rostbef, z udźca są niedobre (twarde i gumowate)
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.