Szacuny
6
Napisanych postów
673
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12593
Witam.
Moja dieta wygląda mniej więcej tak(nie będe podawał ilości itp.):
Posiłek 1:
musli+mleko+2jaja+10ml oliwy z olwiek
Posiłek 2:4 kromki chleba z wędliną z indyka+10 ml oliwy
Posiłek 3(przedtreningowy):
ryż parboiled/makaron durum+pierś/kotlet schabowy +warzywa
Posiłek 4(potreningowy)
ryż parboiled/makaron durum+pierś/schabowy/mintaj filet +warzywa
Posiłek 5-kolacja
twaróg125g +10ml oliwy.
W programie obliczyłem zapotrzebowanie itp.
procent zapotrzebowania na białko wynosi ponad 100%
na tłuszcze 58%
na węglowodany 69%.
W jaki sposób mogę podbić węgle i tłuszcze? (tańsze opcje mile widziane)
Za pomoc będę wielce wdzięczny, nagradzam sogami :)
Pozdrawiam
P.s. trenuje sporty walki 3x w tygodniu. W takie dni twaróg ląduje w środek dnia, a posiłek potreningowy staje się kolacją. Przed treningiem jem 100g ryżu/200 makaronu przez co ciężko jest na brzuchu :| poproszę również rady co do tego :) pzdr.
Zmieniony przez - Hervon w dniu 2013-03-21 18:53:07
Szacuny
6
Napisanych postów
673
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12593
ok. poszukam niedługo znowu sklepach owsianych "górskich". Gdzie najlepiej kupować rodzynki i włoskie? czy są może jakieś tańsze uzupełniacze? I jak z tym posiłkiem przedtreningowym?
Szacuny
6
Napisanych postów
673
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12593
Powtórzę pytanie :P. węgle podbije rodzynkami. Ale tłuszcze? 3,30 za 100g włoskich łuskanych w jakimś sklepiku dzisiaj usłyszałem, toż to rozbój w biały dzień!
Zmieniony przez - Hervon w dniu 2013-03-25 13:20:56